Routebeschrijving

De gîte bevindt zich in de Dordogne in het Zuid-Westen van Frankrijk, ongeveer 25 km ten zuid-oosten van Perigueux en op ongeveer 5 km ten noorden van Rouffignac St.Cernin. Hoogte 220m.

Coordinaten 45°04'55.0"N - 0°55'57.6"E / Lat: 45.082006 Lon: 0.932593

Per Auto

Vanuit Nederland is de snelste rijroute Parijs (op rondweg Parijs de borden Bordeaux volgen), (A71) Vierzon,(A20) Limoges - Brive, ter hoogte van Brive de A89 nemen richting Bordeaux. Neem op de A89 afslag 17, op de rotonde de derde afslag richting Thenon/Bordeaux. Voorbij het dorp Thenon gaat u linksaf D31 naar Rouffignac, in Rouffignac rechtsaf de D6 op richting Perigeux, na het gehucht Vimont gaat u rechtsaf (bij grote afvalbakken) een smalle asfaltweg op met de naam van het gehucht « Martillac » en vindt u de borden al naar « La Source Cachée ».

Trein

Het dichtstbijzijnde grote treinstation is Perigueux, diverse aansluitingen, vraagt u informatie aan bij uw locale treinstation. Als u wilt kunt U afgehaald worden op het treinstation van Périgueux.

Vliegtuig

Dichtstbijzijnde locale vliegvelden met nationale en internationale verbindingen zijn Bordeaux, Limoges en Bergerac. Bij deze vliegvelden zijn mogelijkheden om auto’s te huren. Wij kunnen u afhalen van vliegveld Bergerac. Vanaf de andere vliegvelden moet u eerst een trein nemen naar Périgueux.