ENERGIE BEHANDELING

Ik (Anna-Mia) heb de gave van het kanaliseren van helende energie. En het opvangen van informatie (woorden, beelden). Mijn specialiteit is het vinden en verwijderen van energieblokkades die in het lichaam kunnen zijn ontstaan door bijv. onvolledig verwerkte emoties, overtollige stress of negatieve (blokkerende) gedachten.Ook is het mogelijk dat er knelpunten zijn ontstaan, die zich physiek uiten, als uw manier van leven niet aansluit op wat u "diep in uw hart" eigenlijk zou willen leven.

Tijdens een behandeling worden mijn handen vanzelf "geleid" naar de plekken die behandeld moeten worden. De behandeling bestaat uit een massage-deel, een energie-deel en een mondeling deel. Het massage-deel van de behandeling bestaat uit het loswerken van de blokkade in het physieke deel van het lichaam, het energie-deel van de behandeling is het verwijderen van de losgemaakte blokkade (teruggebracht naar energie-toestand) en het kanaliseren van energie naar de gelieerde chakra's en/of lichaamsdelen zodat de natuurlijke energie-stromen van het lichaam zich kunnen herstellen. Het mondelinge deel is het doorgeven van de woorden/zinnen en/of beelden die doorkomen, en het helpen van het bewustzijnsproces wat te maken heeft met de vraag van de klant.

Gebruikt wordt Weleda Calendula massage-olie, wilt u dat ik een andere olie gebruik dan dient u die zelf mee te nemen.

Aangezien het een gave is, krijgt u de behandeling in ruil voor uw gave (wat u denkt dat de behandeling voor u waard is).